Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Frank Løke får sparken från Skal vi danse efter nakenkuppen

21 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Frank Løke sparkas från norska Lets dance Skal vi danse
Norska Let's dance skakas av en stor skandal. Efter handbollsspelaren Frank Løkes nakenkupp förra veckan får han nu sparken.
Annons

Norska Let’s dance skakas av en stor skandal. I förra veckans program av Skal vi danse skulle proffsdansare Tone Jacobsen och hennes partner, handbollsspelaren Frank Løke, framföra sin dans i livesändning. Precis innan de gick ut på dansgolvet tog Frank av sig kostymen han bar och genomförde hela dansen i en mankini, det vill säga ett mycket litet tygstycke som endast täcker de centrala delarna.

Efteråt var Tone chockad och berättade att hon inte hade en aning om att hennes danspartner planerade en nakenkupp.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kände mig nästan som en gisslan på golvet. Tanken på att bara lämna dansgolvet slog mig inte där och då. Jag var bara så chockerad. Professionellt sett så ska man ju bara köra på, men jag kunde egentligen bara ha lämnat, sa hon då till VG.

Hon övervägde att hoppa av tävlingen och har under veckan fått samtalsstöd och psykologhjälp. Nu har TV2, där programmet sänds, beslutat att sparka Frank från tävlingen skriver Aftonbladet. Paret har erkänt att allt var en pr-kupp, där Tone skulle ta på sig en offerroll för att de skulle få fler röster. Men ilskan mot Frank blev för stor och nu tvingas han alltså lämna tävlingen.

Annons

I en intervju med TV2 säger Tone att hon känner sig lurad och att deras avtal egentligen gick ut på att Frank skulle bära en helt annan typ av dräkt, en mer påklädd. 

– Jag känner att han har manipulerat mig med det här. Jag blev överkörd och kände att jag måste vara med på den här strategin, säger hon. 

I och med att Frank nu har fått sparken kan inte heller Tone fortsätta tävla då hon står utan danspartner. Hon ska dock få ekonomisk ersättning enligt avtal.

FOTO: Stella, TV2

Annons